Lakselasagne med spinat
Skøn lakselasagne med spinat er en herlig ret, som måske er en lidt utraditionel lasagne, men den er så lækkert smovset, fyldt med god smag og et kæmpe hit hos mine børn.
En rigtig dejlig ret, men jeg var lidt spændt på hvad Johan og Julie ville sige til spinaten. Før jeg blev mor, troede jeg at der var en eller anden uskreven regel om at børn ikke var vilde med spinat, og at det var noget man skulle lære at holde af … Både Johan og Julie spiser rub og stub det hele og synes godt om det.
Hermed en varm anbefaling til lakselasagne – den er vildt lækker!
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Lakselasagne med spinat
- 2 løg, finthakkede
- 500 g frossen spinat
- 1 knivspids muskatnød, fintrevet
- 175 g mascarpone
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 dåse hakkede tomater
- 0,50 dl piskefløde
- 0,50 tsk tørret oregano
- 500 g laks
- 10 lasagneplader
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Sauter løg på en pande med olivenolie, til løgene er bløde.
Tilsæt den frosne spinat og varm igennem, til spinaten er tøet helt op. Tilsæt muskatnød, salt, peber samt mascarpone og rør det godt sammen. Smag til.
Sauter hvidløg i lidt olivenolie i en anden gryde. Tilsæt hakkede tomater, fløde, oregano og smag til med salt og peber. Kog op og lad det simre i et par minutter.
Fjern skindet på laksen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm stykker.
Smør et ovnfast fad med olivenolie og læg skiftevis et lag spinat, et lag tomatsauce, laks og pastaplader og fortsæt, til begge saucer og laksen er brugt.
Bag lasagnen i 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til pastaen er mør, men stadig har lidt bid.
Hej med dig,
Jeg prøvede opskriften af igår. Men jeg må indrømme, jeg savnede lidt mere smag. Jeg er vant til lidt mere krydret mad, om man vil. Mon du kan foreslå en måde, man kan pifte smagen lidt op? Måske mere muskatnød or sort peber (selvom jeg brugte mere af begge end du angav)? Eller en knivspids chilli i tomatsovsen? Ellers blev den god og vamset som du beskriver den. Helt sikkert noget jeg vil lave igen.
Hej Lea
Tak for din søde hilsen, og det er bestemt smag og behag, hvor krydret maden skal være. Netop i denne ret, vil jeg gerne have den milde smag fra laksen med den cremede spinat i centrum, så jeg holder krydderierne helt enkle.
Mængden af friskkærnet peber står frit og er ikke angivet, netop fordi der kan være stor forskel på styrken i peberkorn – og igen, smag og behag :) Jeg vil anbefale lidt ekstra peber, og måske lidt ekstra salt og muskatnød. Chili synes jeg vil overdøve laksen, men du må endelig justere til som du synes vil passe bedst til dig
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej. Vil lave lasagnen i morgen. Undrer mig over, at du bruger frossen spinat. Bliver retten ikke meget flydende, når man putter frossen spinat i?
Vh Kirsten
Hej,
Jeg brugte frossen spinat men kom til at tø den op ved lav blus i en gryde fordi jeg glemte opskriften. Jeg tilberedte derefter løg i olivenolie og smed den optøede og lidt varme spinat i og smed lidt ekstra frossen spinat i som jeg havde tilbage. Det fungerede ok men væskemængden kommer til at passe hvis du følger opskriften. Den bliver ikke flydende da du også skal tage forbehold for en del fordamper og så mascarponen.
Hej Kirsten
Alt overskydende vand fordamper på panden. Du kan også bruge frisk spinat på panden, begge fungere glimrende
Kh Ann-Christine
Det er en helt fantastisk lasagne :)
Jeg arbejder i en daginstitution, hvor jeg laver den, og de elsker den.
Generelt finder jeg rigtig meget inspiration i dine opskrifter, så tak for dem.
MVH. Betina
Det er jeg rigtig glad for at høre! Tusind tak for din søde hilsen
Rigtig god weekend
Kh Ann-Christine
Hej. Ann-Christine
Jeg topper den med friskrevet parmesan, og serverer det også til. Selv er jeg ikke meget for fisk, men serverer den jævnligt for konen og naboen, og det kniber voldsomt med en rest til frokost næste dag, selv om den skulle være til 4 personer.
Tak for nogle skønne opskrifter!!
/Ole
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften og tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Hvad kan man bruge i stedet for Mascarpone og fløde, hvis man helt vil undgå animalske produkter :)
Her må jeg være dig svar skyldig …
Det må vist komme lidt an på en prøve og du må endelig eksperimentere lidt med det.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Skøn skøn opskrift! Tak for den
Knægten på 11 år elsker traditionel lasagne – hans søster på 9 år hader lasagne. De er begge vilde med laks, men var alligevel noget tøvende, da jeg sagde, at vi skulle have lakselasagne med spinat i aften
Min pige hjalp begejstret med, at lave retten. Det var super hyggeligt
Vi var dog noget rundhåndet med mascarpone og fløde
Knægten er ikke vild med spinat, men han bad om en portion mere og hans tallerken er ryddet Pigen spiste en god portion og kæresten er ret så begejstret for retten Det er jeg også
Vi kunne ikke spise op og glæder os til lasagnerester til frokost i morgen
Årh hvor er det dejligt!
Sikke en skøn hilsen at få, det er så skønt når familien bliver præsenteret for en ny ret som de bliver begejstrede for.
Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
jeg skal lave denne her i aften, men kan se jeg er kommet til at købe ørred i stedet for laks… kan jeg bruge det i stedet?
Mvh Josephine
Hej – skøn- skøn opskrift – vi skal have gæster /6 personer – skal jeg lave to fade?
Du kan fint bruge et stort ovnfast fad og blot gange opskriften op til 6 pers.
Dejlig dag til dig og god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Det må være et dejligt forsøg værd, jeg har ikke selv lavet den med ørred, men mon ikke det går glimrende
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Vildt lækker opskrift. Jeg smovser lidt ekstra og putter også revet ost på toppen
Jeg undrer mig dog lidt over rækkefølgen af lagene, når lasagnen ‘pakkes’. Hvis jeg gør det i den rækkefølge er der kun et lag pastaplader, er det meningen?
Hej Charlotte
Tusind tak :)
jeg plejer at ende på 2 lag med lasagnepladerne, men det er endelig bare at gøre som du finder bedst ift rækkefølgen :)
Kh Ann-Christine
Hvornår skal parmesanosten i?
Det var en tastefejl, men du kan evt drysse lidt over ved servering :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg vil rigtig gerne prøve at lave denne lasagne, men jeg vil gerne bruge frisk spinat i stedet… kan jeg det og i så fald, hvordan skal jeg tilberede det? Jeg har nemlig 500 g frisk spinat og det kan jeg jo ligeså godt bruge, men i mange af dine opskrifter bruges der frossen spinat, ser jeg. Og i øvrigt tusind tak for en dejlig og inspirerende side, som jeg bruger flittigt 😊
Det kan du sagtens, sauter spinaten på en middelvarm pande i lidt olie til den falder sammen.
God fornøjelse og tusind tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Hvornår bruger du egentlig parmesanen? Er det til sidst oven på det sidste lag?
Hej! Jeg har fulgt din lakselasagne. Jeg valgte at have laksen i en citronmarinade, og jeg havde nogle soltørrede tomater for lidt ekstra sødme. Jeg skal lave den flere gange. :) Vh, Bård
Det lyder lækkert! Tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej. Jeg har netop lavet lasagnen, men det virker som om der ikke er væde nok. Kan du måske hjælpe mig med hvad der er gået galt? Kan tomatsaucen få for meget? Eller er det ikke meningen mascarponen skal ned i spinaten og omrøres under varme? 🥴
Tomatsaucen kan godt få for meget, hvis du har ladet den simre længere end et par minutter, som det står i opskriften så kan den koge ‘tør’
Mascarponen skal røres godt ud i spinaten.
jeg oplever at når den er samlet og bagt, så er den dejligt smovset. Håber også resultatet blev godt hos dig.
Kh AC
Jeg har set denne opskrift og læst nogle af de rosende kommentarer. I dag skal jeg så prøve den af.
Jeg har varmtrøget laks. Kan det bruges, eller skal det helst være fersk laks (det har jeg også)?
Mange hilsner Maibritt
Hej Maibritt
Jeg ville nøjes med den ferske laks til denne opskrift.
Rigtig god fornøjelse med den
Kh Ann-Christine
Tusinde tak. Det gør jeg. Glæder mig til at sætte tænder i endnu en dejlig ret med opskrift fra din side. Tak, tak, tak. Og rigtig god weekend
Det er en fantastisk opskrift! Tak for den:-)
Tusind tak! Det er jeg glad for du synes :)
Kh Ann-Christine
Skøn opskrift – smukke farver. Hvad er størrelsen på lasagnefadet?
Tror du det går an at lave lasagne klar dagen før, så den blot mangler at blive bagt?
Kh
Anna
Hej Anna,
jeg tror den har bedst af at blive lavet ‘ud i et’
Kh Ann-Christine
Virkelig lækker lasagne. Jeg rev skallen af en halv citron og puttede den og saften i spinatblandingen. Det gav en virkelig god syre👌🏻👌🏻
Skønt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Kan man bruge noget andet i stedet for mascapone? Ved ikke hvad skal bruge resten i bøtten til.
Lasagnen smager dejligt.
Hej Majbritt
Dejligt at høre! Du kan også bruge hvidløgsflødeost til lasagnen
Godt nytår
Kh Ann-Christine
Super , smagt fantastisk især spinat med mascarpone 👍😀kan lasagne fryses ? Mvh Barbara
Jeg kan se der skal fløde i, men kan den også blive lavet med madlavningsfløde? :)
Jeg bruger ikke selv madlavningsfløde, men det kan du sikkert godt.
Hej Ann-Christine
Hvor er det inspirerende at følge med herinde! :-)
Jeg skal have gæster i weekenden og tænker at give mig i kast med din lakselasagne – nu har jeg så et (måske dumt) spørgsmål;
Hvad for noget laks bruger du – og skal det ikke tilberedes, inden det skal i lasagnen? :-)
Kærlig hilsen
Astrid
Hej Astrid,
Tusind tak, det er sødt af dig at skrive det.
Jeg køber laksen hos vores lokale fiskehandler, og de har gerne laks fra færøerne.
Laksen skal ikke tilberedes inden den kommes i retten.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Lyder virkelig lækkert, men…
Kan man evt. Bruge kogte kartofler, squash, aubergine, blomkål eller andet frem for pastaplader? Har du prøvet med noget, eller en idé om hvad det kunne erstattes med?
Jeg synes squash i tynde plader smager super godt og passer godt til retten.
Tag gerne højde for at de afgiver væde, så tomatsaucen må gerne koges lidt ekstra godt ind :)
Kh AC
Kan man bruge ricotta istedet for mascarpone?
Ja, det kan du fint gøre.
Kh AC
Den lakselasagne er fantastisk (børnebørnene var vilde med den), og jeg vil gerne servere den som gæstemad. Har du forslag til, hvad man kunne servere til den?
Hvor er det dejligt at høre!
Denne lækre spidskålssalat vil være skøn til :)
Kh AC
Hej. Jeg har flere gange, med stor succes lavet lakse/spinat-lasagnen. Mine børn og jeg synes den er virkelig lækker. ?
Jeg tænker at lave den til et lidt større selskab, men vil lige høre om du eller andre har erfaring med at fryse den, eller måske tomatsaucen og/spinat-marscaponecremen. Jeg har ikke noget stort køkken så det ville være en stor hjælp hvis noget kunne laves lidt i forvejen. ?
Hej Heidi,
Hvor er det dejligt at høre! Jeg har ikke forsøgt mig med at fryse den hele lasagne, og ved ikke helt om det går med spinatblandingen.
Men tomatsaucen kan du ihvertfald sagtens fryse ned.
Kh AC
Den vil jeg prøve, men er det tørrede eller friske lasagneplader du bruger?
Det er tørrede lasagneplader.
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Kan man fryse lasagnen i rå udgave og sætte den i ovnen efter optøning?
Virkelig lækker lasagne. Fungerer også super med kylling i stedet – det stegte jeg som det første og fulgte så ellers opskriften ?
Virkelig lækker lasagne. Har lavet den med røget laks, en anden gang med både fersk laks nederst og røget laks øverst. Jeg selv og mine gæster er begejstrede.
Tak for skønne opskrifter.
Uhm, det lyder også virkelig lækkert.
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej :-)
Jeg vil lige høre dig: Hvilken type laks bruger du i lasagnen? Er det laksefilet, som man normalt bruger til varm mad. På forhånd tak.
Hej Marianne
ja, det er helt alm fersk laksefilet.
Kh AC
Super lækker lakselasagne. Kunne ikke spise det hele. Kan den fryses eller bare varmes op næste dag.
Dejligt at høre!
Det kan sagtens varmes dagen efter og frysning går også fint :)
Kh AC
Hej.
Ser utrolig lækkert ud.
Kan man bruge frisk spinat istedet for frosen spinat? :-)
Ja, det kan du sagtens gøre :)
God fornøjelse
Kh AC
? Har nu lavet denne opskrift 3 gange og den smager altså afsindigt godt, anbefaler den til højre og venstre ???
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Denne er på madplanen i aften, og jeg har høje forventninger – kombinationen af laks, spinat og cremethed kan næsten ikke gå galt. Men hvordan med lasagnepladerne; skal det være de helt lyse eller er det ligeså lækkert med fuldkornsplader?
Så skønt at høre! Jeg håber alle forventninger bliver indfriet :)
Mht lasagneplader, ja så deler vi vandene herhjemme … Jeg synes det er lige så godt med fuldkorn, men Martin synes at smagsmæssigt er de lyse bedst.
Kh AC
Kan den laves og ligges sammen til middag, og først bages om aftenen? :)
Det vil jeg umiddelbart tro, men har ikke forsøgt mig med det … :)
Lakselasagnen smagte fantastisk (dog uden mascarpone, det havde supermarkedet ikke) anvendte istedet mozarella og lidt ekstra fløde og lidt mælk. Dertil supplerede jeg med en ananas salsa – frisk ananas skåret i fine tern, rødløg i tern, lidt olie samt æblecidereddike, det giver et frisk pust til lasagnen :) – hilsen June
Hvor er det dejligt at høre! – og sikke et fint twist med en ananas salsa til, det lyder lækkert.
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej Ann-Christine
Tak for fine madplaner. Jeg prøver at spare lidt på kalorierne og vil gerne høre, om mascarponen i lakselasagnen kan erstattes med f.eks. Skyr? Piskefløde erstatter jeg konsekvent med madfløde – med mindre det er til gæstemad. Jeg bruger din side meget til inspiration og har lavet mange af retterne. Største hit har indtil nu været Stjerneskud.
Mvh
Ann
Jeg har ikke prøvet det, så det må komme lidt an på en test. Alternativt kan du bruge flødeost naturel, som er lidt lettere i det.
Tusind tak for din søde hilsen, det er rigtig dejligt at høre :)
Kh Ann-Christine
1000 tak for din skønne opskrift på Lakselasagne med spinat.
Den er fuldstændig vidunderlig – og nem og hurtig tilmed.
I
I øvrigt mange tak for dine opskrifter helt generelt.
Det er et rigtig godt og overskueligt format. Du må endelig ikke ændre formatet, – det er SÅ godt :-)
På nogle andre madblogs skal man scrolle meget op og ned, for at få rede på opskriften.
Kære Lene,
Tusind tak for din fine tilbagemelding og søde feedback til både opskrift og Valdemarsro i det hele taget. Det varmer og jeg er rigtig glad for at høre at du er glad for at bruge min blog og mine opskrifter.
Kh Ann-Christine
Jeg ved ikke om det er et dumt spørgsmål, men kan man bruge røget laks i stedet for fersk laks? :-)
Mvh Kirstine
PS. Tak for en fantastisk blog !! Den er en stor inspirationskilde i min hverdag :-)
Jeg tror næsten det smager for kraftigt til lasagnen – men det er nu ikke testet af, så måske … :)
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at høre ♡
Kh AC
Kan man mon erstatte noget af mascarpone med hytteost? :-) Hvad tænker du om det?
Ja, det kan du sagtens! Hytteost vil også være virkelig skønt, giver selvfølgelig et noget andet resultat, men bestemt også virkelig lækkert :)
Jeres utrolige lækre lakselasagne, kan den fryses ned ? Hvis… skal det så være inden det bages, altså “rå”, eller skal den bages først ?
Jeg har ikke prøvet at fryse den ned, men umiddelbart anbefale at gøre det efter den er tilberedt
Kh AC
Laksen bliver bedre hvis Du marinere den nogle timer i citronsaft og lidt citronskal.
Er lakselasagnen fryseegnet ?
Det tror jeg fint den kan, men det er ikke testet af :)
Mums det skal jeg prøve!
Er laksen stegt inden den kommer i fadet? :)
Nej, det er den rå laks :)
Hejsa.
Er det en dåse hakket tomater du henviser til i opskriften ?
Både hakkede og flåede fungere fint.
Kh AC
Den er super lækker, tak for opskriften!
Dejligt at høre ♡ Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej.
Ser så lækkert ud! Den vil jeg servere for mine gæster i denne uge.
Er det flåede eller hakkede tomater du bruger?
Hvilken salat ville du foreslå til lasangen? :-)
På forhånd tak!
Du kan sagtens bruge begge dele – jeg bruger oftest hakkede tomater, men har du flåede tomater, bruger du endelig bare det.
Jeg vil forslå en helt enkel grøn salat med vinaigrette og evt nødder eller kerner på.
God fornøjelse
Kh AC
En helt fantstisk opskrift. Efterspørges nærmest ugentligt derhjemme af både mand og børn. Og så er den så dejlig nem at lave. Jeg bruger almindelig hvid smøreost i stedet for mascarpone, og det fungerer fint :-)
Skønt at høre! Tusind tak for den skønne tilbagemelding på opskriften :)
Lækkert! Det skal vi vist have på fredag. Har lige et par spørgsmål- kan man lade være med at putte muskatnød i? Og er der hakkede tomater du bruger?
Du kan altid sagtens undlade muskatnød, det er blot et krydderi som tilføjer en ekstra god smag.
Og jeps – hakkede tomater :)
Tak for en god blog med nem og overskuelig sideopsætning og spændende opskrifter, som er nemme at gå til.
Jeg har lavet denne i dag, og den smager fantastisk! Glæder mig allerede til frokosten i morgen.
Tusind tak for din søde hilsen!
Det er jeg glad for :) – og håber det var en skøn skøn frokost i dag
Super lækker opskrift!! Den skal jeg helt sikkert lave igen
Hvor skønt! Det er jeg glad for at høre :)
Hejsa
Kan man evt bruge alm neutral flødeost i stedet for mascarpone?:-)
Meget inspirerende side du har, er blevet helt glad for at lave nyt spændende mad:-)
Mvh maria
Hej Maria,
Ja, det kan du sagtens :) Og tusind tak for din søde hilsen :)
Kh AC
Mmm, rigtig lækker lasagne med laks men jeg syntes det var svært at få tomatsovsen til at slå til. Hvor mange lag lasagneplader får du det til når du laver den?
Jeg kan ikke helt huske det, men jeg tror jeg laver den med to lag lasagne plader
Tak for inspirationen, jeg er solgt til dine opskrifter på hverdagsmad.
Især din brug af krydderier
Vores foreløbige TOP 3
Pita m. kylling
Lakse / Spinat Lasagne
Chilli Con Carne
Bliv ved
Vh
Remo
Hvor er det dejligt at høre – og skønne favoritter, det er også nogle af vores :)
Tusind tak for din rare hilsen!
Kh AC
Tak for endnu en dejlig opskrift(0;
Jeg skiftede spinaten ud med ca 2 dl grønsags’rester’ fra jucen vi fik til morgen. Lavet på frisk spinat, broccoli’stav’, citron, gulerod, blegselleri (tog ‘resterne’ fra og tilsatte efterfølgende æbler i juicen). Skønt med fuldt udbytte af grøntsagerne(0;
Vildt god ide! Det skal jeg da prøve også – tak for tippet! Jeg elsker virkelig at man får brugt det hele af grøntsagen og ikke bare smider ud.
Bruger du helbladet eller hakket spinat?
Bare hvad jeg har, begge dele fungere fint.
Den var så LÆKKER! TAk for en fantastisk opskrift. Nem at lave, og fantastisk smag og ‘cremethed’ :-)
Lillemåsen på 10 mdr, kørte også bare ind – herligt!
Hej Lone,
Hvor er det dejligt at høre at retten hitter hos både voksne og søde små :) Skønt!
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Har lavet denne lassagne her til aften, og den er bare super lækker!
Der var den første af dine opskrifter jeg prøvede, men kommer helt sikkert igen ;)
Hvor er det dejligt at høre,
den lasagne tror jeg også snart vi skal have igen :)
Kan man lave den og lægge den sammen 3-4 timer i forvejen og så bare have den til at stå, inden den skal i ovnen? :)
Jeg tror ikke at jeg ville gøre det, da jeg tænker at lasagnepladerne kommer til at suge alt for meget væske til sig. Men jeg ved sørme ikke om det måske kunne virke alligevel … det må vist komme an på en prøve ;-)
Hej!
Vil bare lige sige at denne opskrift virker stadig! Lavede den i går, LÆKKERT :-)
Dejligt at høre, Benjamin
Det er også det, jeg siger til mig selv, når den lille barnestemme pludselig er i et meget højt leje ;)
Ej, jeg glæder mig altså til den andesteg i morgen, det er da også alt for sjældent, man får det.
Ja, det er alt for sjældent man få andesteg. Måske er det i grunden det der gør det til noget ekstra lækkert og specielt. Blev den god?
Det tror jeg, du har ret i.
Den blev rigtig god, men desværre glemte jeg at sørge for løbende at hælde væde ved, så alt det, der skulle blive til en god sovs, brændte på… Min kæreste, der er englænder, reddede os ved at bruge et engelsk produkt, der hedder Bisto og bare er granulater, som man hælder kogende vand over, og så har man sovs ;) Han kogte dog andehals og fyldet fra anden med den, så den fik en fin appelsin-, ande- og timiansmag. Og så er den sovs, selvom det ikke er så fint, faktisk ret lækker :) Jeg er dog sikker på, at det havde været endnu bedre, hvis jeg havde undgået at brænde alt det gode fast i bradepanden. Men super opskrift!
Ej, hvor ærgeligt. Men godt at I fik reddet det og trods alt endte med både and og sovs :) Må lige se om jeg skal skrive det lidt bedre i opskriften
Det var vist bare mig, der var lidt distræt :)
Nope, jeg kunne faktisk godt se at det kunne misforståes lidt, så har rettet lidt til. Altid dejligt med respons :-)
Det kan godt være, det er en pigeting. Heldigvis er Mia faktisk god til at smage på de fleste ting, men også rigtig god til at sige til, hvis der er noget, hun ikke har lyst til – det er ikke til at tage fejl af ;)
Mmm, de der brownies, du lige har postet, ser bare gode ud, meget indbydende billeder! Men ellers har jeg kig på din andesteg, som jeg tror skal prøves på fredag, hvor min søster kommer på besøg, og hvor det næsten er Mortens aften :)
Det er godt at have sin mening om tingene, ik´ ;-)
Andestegen med appelsin og vanille er min favorit, jeg glæder mig så meget til at lave den til jul og lige her til aften talte vi om at vi nok også laver den på lørdag. Uhmmm, glæder mig
Hej Ann-Christine
Jeg har lige opdaget din blog og har kigget lidt hist og pist. Sikke en hyggelig blog og virkelig søde børn, du har!
Jeg har lavet din lakselasagne her til aften, og både min kæreste og jeg syntes, den var virkelig lækker. Vores datter på næsten halvandet var ikke helt enig, men den slags kan ændre sig fra aften til aften med hende, så vi prøver den helt sikkert en anden gang igen. Og det ser ud til, at der er masser af andre lækre opskrifter, jeg vil prøve af. Dejligt med inspiration – tak for det :)
Kh Nina
1000 tak Nina, dejligt at du skriver en kommentar herinde :-) Og tak for dine søde ord, både om børnene og bloggen, dem jer jeg rigtig glad for.
Du kan tro jeg kender det med skiftende smagsløg hos små piger – også stadig ved som 2 1/2 år ;-) Nogle gange skal de vist også bare smage tingene mere end en gang, tror jeg.
Det ser virkeligt lækkert ud, den skal prøves i weekenden ;-)
Elsker også den lasagne! Den er så lækker og cremet og fuld af gode sunde sager :) Laver den desværre bare sjældent, fordi at vi ikke kan spise et helt “fadfuld” og så vidt jeg ved, må spinat ikke varmes op igen?
Spinat må varmes igen hvis det blot er gennemkogt inden det køles ned og hvis det køles ned straks
Det smager nemlig skønt og vi kan heller ikke spise et helt fad, men så er der til frokosten dagen efter :)
Ej det lyder lækkert. Vil se om jeg kan luske min bedre halvdel til en omgang fiskelasagne til en forveksling for han er ret vild med lasagne med kød!
Det er også dejligt Marian, mon ikke også han synes det er dejligt at prøve noget nyt? :)
Både dine pitabrød og lakselasagnen ser super god ud. Må simpelthen kopiere dig en dag!
:) tak Lene
Uhm det lyder lækkert, jeg prøvede at lave noget nyt igår, nemlig Kinesiske dumpling
Det smagte fantastisk
Hun laver altså også noget vildt lækkert mad. Dem vil jeg gerne prøve også
Ej, det ser lækkert ud! Og lyder sundt! Hvis det så også er ligeså nemt, som du siger, kan man vist ikke forlange mere ;-) Måske det også kunne gå hen og blive en favorit herhjemme, det skal i hvert fald prøves! :-)
Jeg synes det var ret nemt og super lækkert
Lavede lasagnen i går – den var bare SÅ lækker! Mmm!! Tak for opskriften :-)
Velbekomme Line, jeg er glad for at I kunne lide den :)
Kan den laves og ligges sammen til middag, og så først bages om aftenen?
Jeg vil gerne lave lakselagsagne til aften gæster, men har brug for at forberede og gøre retten ovnklar om formiddagen. Kan man det, eller kræver ingridienserne at den bages med det samme.
Hej Birthe
Jeg ville selv vælge at gøre tomat sauce + spinatsauce klar inden, blot sørg for at sætte direkte i køleskab med det samme det er færdigt. Mit bud vil være at det giver et bedre resultat end at samle den og lade den stå, for at bage den senere.
God fornøjelse :)
Kh Ann-Christine
Uh det ser lækkert ud. Det vil jeg også snart lave :)
Min nevø og niece er også helt vilde med svigerindens laks/spinat lasagne, men mine unger… tja, det glider ikke rigtig ned. Selv om de er store (6 og 10 år) så kan de ikke så godt lide ‘rod sammen mad’, dvs. gryderetter, wok eller lasagne… (de er dog ikke kræsne og prøver gerne nye ting). Æv, for det ser ellers lækkert ud og selv er jeg vild med det. Herligt at dine unger synes om det :-)
Julie er heller ikke vildt glad for mad som er blandet så hun ikke kan se hvad der er hvad – hun er heller ikke specielt kræsen, men ret selektiv i hvad hun har lyst til at prøve. Det er også helt okay med mig, hun fisker bare det ud af retten som hun kan lide ;-) Jeg tænker, om man ikke også kunne servere hver del for sig med lidt kogt pasta, hvis man nu gerne vil lave det til sig selv.
Kan jeg bruge frisk spinat i stedet og hvor meget.
Kan jeg lave det hele på forhånd så det kun skal i ovnen når gæsterne kommer