Jordskokkesuppe med torsk og æble
Cremet, smagfuld og samtidig mild og overraskende jordskokkesuppe, som bliver ekstra lækker med mild ovnbagt torsk og det fine modspil fra søde og syrlige æbletern og sprød, salt bacon. For en nem, hurtig og enkel hverdagssuppe kan den sagtens serveres uden torsk.
Denne cremede skønne suppe er simpelthen så uimodståelig lækker og kan serveres på hverdage for familien, til fester som forret og til en dejlig nytårsforret, hvis man har tradition for at der skal torsk på menuen.
Prøv også: min opskrift på fiskesuppe >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Jordskokkesuppe med torsk og æble
- Jordskokkesuppe
- 350 g jordskokker, skåret i tern
- 300 g kartofler, skåret i tern
- 2 løg, finthakkede
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 tsk tørret timian
- 1 liter hønsebouillon
- 1 knivspids muskatnød, fintrevet
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 600 g torskefilet
- 1 tsk honning
- 2 spsk æblecidereddike
- 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
- 2 æble, skåret i tern
- 100 g bacon, ristet sprødt og grofthakket
- 1 håndfuld frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom jordskokker, kartofler, løg, hvidløg og timian i en gryde sammen med olivenolie og sauter i 2 minutter ved middelvarme.
Tilsæt bouillon, læg låg på og lad det koge i 15 minutter.
Lav tilbehøret, imens suppen koger.
Tilbehør
Læg torskestykkerne i et ovnfast fad på bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Bland honning, æblecidereddike og citron i en skål, kom æbletern i og vend dem godt rundt.
Tag gryden af varmen, når suppen har kogt i 15 minutter, tilsæt fløde og blend suppen. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Anret en lille forhøjning i midten af en skål eller dyb tallerken med æbletern og placer torsken herpå. Hæld suppen rundt om torsken og drys til sidst med sprød bacon, revet citronskal og et par enkelte æbletern oven på torsken. Lidt frisk timian pynter smukt på toppen.
Hej Ann-Christine
Jeg ønsker at lave denne ret som forret til 8 voksne. Hvor mange ville du lave opskriften til?
Skøn plan! Lidt afhængig af hvad der ellers er på menuen, så ville jeg lave til 4-6 personer.
Godt nytår
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Når jeg laver denne opskrift bliver den frygtelig tynd. Jeg har skulle lave til 14 personer, så har ganget op. Selvom jeg kun har tilsat 2 liter boullion er den stadig meget tynd. Hvad gør jeg forkert?
Godt nytår.
Hilsen Carina
Det oplever jeg ikke, men hold endelig bare noget af boullionen tilbage, så du justere konsistensen med det til det passer, når suppen blendes
Rigtig godt nytår :)
Kh Ann-Christine
Hejsa,
Vil man kunne servere den uden fisk og skaldyr og i så fald, er der så noget du ville ændre 🙈☺️? Tænker at lave den til nytår ☺️
Mvh
Mette
Du kan blot servere den uden torsk, det er også super lækkert
Evt dryppet med lidt grøn urteolie lige inden servering
Glædelig jul
Kh Ann-Christine
Hejsa
Kan man evt bruge frosne jordskokker til denne suppe ?
Det har jeg ikke prøvet, men det vil jeg da tro du kan
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Tak for denne og de mange andre gode opskrifter. Jeg skal til at lave suppen og kom til at spekulere på, om jordskokkerne skal skrælles. Jeg har set flere andre opskrifter bl. a. med bagte jordskokker, der ikke skal skrælles.
Mvh Jørgen
Hej Jørgen
Mange tak for din hilsen.
Du kan skrubbe eller skrabe jordskokkerne godt, den bliver en smule grovere og mørkere , hvis man ikke skræller jordskokkerne, men begge dele går fint og det er mest en smagssag :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Kan man undlade baconen (skal lave en vegetarisk udgave kun med fisk) eller kan man komme noget andet i?
Du kan fint undlade bacon, den smager også dejligt uden
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Tak for din fantastiske blog, som vi vender tilbage til meget ofte. I vores opgang har vi en månedlig søndagssuppeklub. En af beboerne tåler ikke mælkeprodukter. Har du et godt forslag til erstatning for fløden i denne opskrift? Jeg gætter på, at kokosmælk vil være for dominerende? Vh Bente Tranum
Hej Bente,
Mange tak for din søde hilsen! Det er jeg glad for at høre!
Hvis laktosefrie mælkeprodukter er ok, vil jeg gå med en laktosefri fløde.
Jeg synes også kokosmælk vil smage for meget igennem.
Der er efterhånden flere mælkefrie alternativer, som havrefløde, soyafløde mv – men jeg har ikke smagt dem, så jeg har desværre ikke nogen anbefaling til hvilken af dem der smager bedst. Du kan også lave den uden fløde, det kan den godt bære.
Kh Ann-Christine
Wow! Af alle dine gode opskrifter så er det her virkelig en som jeg anbefaler. Super lækker. Tak.
Tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre!
– vi fik den faktisk selv til aftensmad i går herhjemme :)
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Tak for en rigtig god opskrift.
Vi skal have gæster på søndag, så jeg har besluttet at lave suppen , og så bage et madbrød til.
Hvad kunne jeg finde på, hvis jeg ikke synes, det er nok. Gæsterne er meget madglade;-)
Hvad vil kunne passe sig ovenpå spisning af suppen, synes du? Lidt der ligger let i maven.
Tak for gode råd-
Hej Karin
Du kunne måske starte med en lækker forret med kartoffelblinis og så en dejlig dessert med bagte æbler og vanilje is
Kh Ann-Christine
Hvor mange liter suppe bliver der til?
Hej Ann-Christine,
Ville man kunne skifte torsken ud med kammusling? 😊
Håber du har haft en god weekend.
Hilsen
Anne Kristine
Mange tak, det håber jeg også du har :)
Ja, det vil også være rigtig lækkert med kammusling
Kh Ann-Christine
Når du skriver 1L hønsebouillon, hvilken bruger du så? Sådan en man blander op selv med vand? :-)
Ja, det er en dl færdigblandet boullion. Man kan lave hønsefond selv eller købe en at blande op med vand.
Tak for en lækker opskrift – selv vores børn på 4 og 7 synes det var lækkert :-).
Det er jeg glad for du synes, tak for din søde hilsen
Glædelig jul
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Jeg har lavet jordskokkesuppe næsten som ovenstående, som vi var godt tilfredse med, men i mangel af bedre ristede jeg gulerødder i mikroovn, som blev rigtig gode. Det var mon erfaring som jeg giver videre.
Jeg har også købt din kogebog AFTENSMAD og har ønsket mig den nye i fødselsdagsgave i næste måned.
Vi er nærmest selvforsynende med grøntsager og som følge deraf kan jeg godt lide at prøve noget nyt og finder en del inspiration på nettet og i diverse kogebøger.
Med venlig hilsen og tak for dine inspirationskilder.
Else Rasmussen
Hej Else,
mange tak for din søde hilsen og skønne tilbagemelding.
hvor lyder det dejligt at være næsten selvforsynende med grønt.
Rigtig god dag til dig.
Kh Ann-Christine
Wow en lækker suppe!
Jeg brugte sød kartoffel istedet for almindelig, det var fint.
Hvor meget citron skal der bruges til æbleternene? Skal lave til 12 Pers.
Der står 3 citroner, 1 tsk saft derfra
Skal de skæres i både?
Dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Laver kun din jordskokkesuppe. Og dog. Torsken er skiftet ud med rejer. Og en lille smule af din løvstikkepesto. Det er familiens favorit.
Dejligt at høre og det lyder virkelig lækkert også.
Mange tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej Ann-Christine
Den opskrift lyder rigtig lækker og vil afprøve den.
Men kunne man evt i stedet for kartofler, kun bruge jordskokker. Kartofler er ikke så godt for diabetikere, men de kan spise jordskokker.
Mvh
Mathilde
Hej Mathilde
Du kan også lave den kun med jordskokker
God fornøjelse
Kh AC
Hej
Ser super lækkert ud!
Hvad tænker du om at udskifte torsken med hummerhale her til nytår, eller ville det være synd for retten/harmonien?
Mvh Kirsten
Det vil jeg helt sikkert synes ville være rigtig lækkert!
Rigtig god fornøjelse og godt nytår til jer
Kh AC
Mmm den ser vel nok lækker ud! Bare lige et enkelt spørgsmål: skal jordskokkerne veje 350 gram før eller efter, de er blevet skrællet?
Jeg glæder mig til at prøve suppen ?
Efter de er skrællede – men det kommer sig ikke så nøje om der ryger 25-30 gram fra eller til
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Hej Ann-Christine!
Jeg er en trofast bruger af dine opskrifter og anbefaler altid din website, når mine venner og bekendte roser min mad.
Jeg skal have gæster på søndag, men har dårlig tid til at lave maden.
De skal have Jordskokke-suppe, men kan jeg lave den og fryse den ned?
Er spændt på dit svar. Ellers skal jeg finde på noget andet.
De bedste hilsner og tak for fantastiske opskrifter.
Hej Hanne,
Den kan godt fryses, men vend evt med at komme fløde i til efter den er tøet op og varmet op igen til serveringen.
Blend den grundigt igen efter fløden er i og smag til lige inden servering.
Rigtig god fornøjelse og tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre :)
Skøn aften til dig og god fornøjelse med middagen
Kh AC
Hej A-C
Jeg vil godt advare mod at blende suppen mens den er Kogende. Det kan desværre få katastrofale følger. Blende temperatur max 80 grader
Vi bruger i øvrigt din blog ofte.
Super opskrift, nem at lave, dejlig smag.
Smager ikke så kraftigt af jordskokker, så man kan justere forholdet med kartofler for at få den ønskede smag.
Opskriften her rakte til 6 portioner.
Brugte 3 torskefilletter i supermarkedsstørrelse, som blev halveret på langs.
Dejligt at høre – mange tak for tilbagemeldingen :)
Kh AC
Hej Ann-Christine.
Kan man godt lave jordskokkesuppen dagen før, man skal have gæster og så bare opvarme den inden brug?
Mvh Helle
Ja, det kan den sagtens klare. Hvis du lige blender den med lidt piskefløde inden serveringen bliver den dejlig cremet og helt som frisklavet
Kh AC
Tusinde tak for hurtigt svar.
Så vil jeg glæde mig, til at prøve den???
Kh Helle
Hej skal bare lige høre hvordan du damper fisken (vandbad i oven?) og hvad du mener med rolle den.
Mvh Lasse
Hej
Jeg overejer denne suppe som forret til nytårsaften. Men jeg påtænker at skifte torsken ud med tigerrejer i hvidløg. Tror du, det kunne fungere?
Tak for skønne opskrifter
Vh. Jette
Tak for din søde hilsen.
Det tror jeg faktisk godt det kunne fungere.
Rigtig god fornøjelse og godt nytår.
Kh Ann-Christine
Jeg gør blot som beskrevet i opskriften og damper den ikke, men bager den. (du kan dog fint dampe dem og evt blot pakke den ind i bagepapir med en smule boullionvæde i.
Kh AC
Super tag få dit svar. Det skal være forret til nytår så skal side lige i skabe :)
Super opskrift. Så lækkert!
Jeg kan også anbefale sprøde, hjemmelavede jordskokkechips som rolling!
Det lyder også lækkert :)
Hejsa :)
Mm jeg bliver virkelig lækkersulten nu :)
Ved du om suppen kan fryses?
Mvh Line
Det kan den sagtens :)
Endnu en vinder fra Valdemarsro ??
Jeg gav suppen lidt lime og en snas chili og torsken lidt revet citronskal….. det tog den ikke skade af.
Så skønt at høre ♡ Tusind tak for din søde hilsen (og gode tip med citron, lime og chili)
Kh AC
Hej. Jeg kan se at suppen er beregnet til 4 personer, men er dette som hovedret? Jeg vil gerne lave den til nytår til 8 personer nemlig, men er bange for at stå med aaalt for meget suppe hvis jeg laver dobbelt portion ? jeg håber du kan hjælpe
Mvh Kristine
Opskriften er lavet som hovedret til 4 pers. men jeg vil nok vælge at lave 1 1/2 gange opskriften alligevel, så du er sikker på at der er nok. Skulle der være en portion suppe i overskud, så kan den fint fryses ned til nem aftensmad på en travl dag :)
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Hej Ann-Christine.
tak for opskriften på den herlige jordskokkesuppe!
Jeg snød med æbeltoppingen: gav bare ternene en omgang i en gryde med lidt olivenolie og timian – jeg ville havde dem varme.
Vi gør suppen til forret nytårsaften – måske med kammuslinger…
Mange hilsner
Sanne
Tusind tak for din søde hilsen, Sanne og sikke en skøn ide at spise den til nytår med kammuslinger i – det tror jeg da lige vi skal overveje at servere også :)
Rigtig dejlig dag til dig
Kh AC
Hej Ann-Christine.
Tak for en super blog, som altid er god at finde inspiration i, når man trænger til lidt nye retter ?
Jeg har fået en masse jordskokker, så tænkte om man kunne lave stor portion og så fryse. Hvad er din erfaring, kan suppen fryses, og tages op til lidt nemmere aftensmad?
Mvh Lotte
Ja, det kan den sagtens :)
Tusind tak for din søde hilsen, det jeg glad for at høre ♡
Kh AC
Fik den til aftensmad i går – så lækker og æblerne er prikken over i’et. Den skal vi bestemt have igen. Mange tak :D
Mh Elisabeth
Hvor er det dejligt at høre :) Tak for din søde tilbagemelding på opskriften ♡
Kh AC
Hej
Kan man servere torsken kold i suppen. Vi skal have den med ud af huset og kan godt varme suppen. Hvis ikke man kan må torsken så blive varmet og evt hvordan
Hilsen Heidi
Det kan du sagtens og det vil fungere glimrende!
Den kolde tilberedte torsk vil blive lunet helt tilpas af den varme suppe, så det skal nok blive en dejlig servering.
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Hej Ann-Christine
Tænker på at lave suppen til gæster – kan den forberedes dagen inden. Jeg tænkte at gøre den klar frem til fløden tilsættes.
Mvh
Vibeke
Det kan du sagtens gøre.
Rigtig god fornøjelse med den :)
Kh AC
Mums en lækker suppe ? Desværre hittede den ikke rigtigt hos mine 3-årige tvillinger, men måske de kan vænne sig til den ?
Har jævnligt checket dine super inspirerende opskrifter, men er først for nylig begyndt at følge rimeligt fast med i nye indlæg. Du er rigtig god til at skrive om og fokusere på alle de små ting, som kan give hverdagen ekstra glans. Tak for en masse dejlig inspiration.
:) jeg kom sådan til at tænke på dette indlæg: http://www.valdemarsro.dk/gulerodsboller-med-solsikkekerner-gulerodder-og-havregryn/ og historien om grøntsagssuppe, der var de så godt nok omkring 2 1/2 år – da mine børn var i den alder svingede det så meget fra dag til dag, det der hittede den ene dag, ville de ikke spise den næste og omvendt.
Måske dine to er vilde med suppen næste gang, det håber jeg ;)
Og tusind tak for dine søde ord og dejlige hilsen, det er jeg virkelig glad for at høre – det varmer på sådan en småkold regnvejrs(forårs)dag :)
Kh AC
Ja, det er ikke altid til at blive klog på, hvad de kan lide og ikke lide. For et års tid siden kunne jeg godt få dem til at spise blendede grøntsagssupper, men nu hitter det ikke ligefrem. Det var faktisk derfor, jeg prøvede denne – i håb om at spændende tilbehør kunne gøre en forskel. Den ene spiste faktisk også en halv portion, men det rugbrød, jeg tilbød hans bror, fristede mere end en ekstra portion suppe. Øv. Men jeg synes, at den var virkelig lækker. Og der skal jo også være noget til mig ?
Den bedste suppe til dato! Wow – gode smagsnuancer – jeg var skeptisk på æble-tingen, men det er jo prikken over i’et! Tak for endnu et fremragende måltid:)
Jubii, hvor er det skønt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen :)
Hejsa, blot et kort spørgmål, da jeg har planlagt at lave denne her suppe i aften (den lyder jo forrygende) Men er den tænkt som blot en forret? (Mængdemæssigt) Eller er der nok til en hovedret til 4 personer?
Vi spiser den som hovedret – 2 voksne og 2 børn, med brød til.
Er I 4 voksne, så kom gerne lidt flere jordskokker og kartofler (850 g i stedet for 650 g) i og en smule mere hønseboullion, så skulle det passe fint.
Kh AC
Hej Valdemarsro,
Er ved at planlægge Halloweennweekend og vil høre om din jordskokkesuppe kan fryses??
Tak for de mange gode opskrifter
God efterårsferie
Mange hilsner Rikke
Hej Rikke,
Hvor lyder det hyggeligt!
Ja, det kan den – Bare lad den tø langsomt op i køleskabet efterfølgende og når den er tøet op, så varm den langsomt op til kogepunktet i en gryde og lad den simre nogle minutter.
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Kære Valdemarsro.. Jeg vil simpelthen bare gerne sige tusinde tusinde tak for en helt fantastisk blog.. Jeg lavede denne her suppe igår – hverken første eller sidste gang.. Den er intet mindre end fantastisk med alt tilbehøret.. Jeg tror faktisk, vi vil indvie den til gæsteforret.. Tusinde tak.. Min Gustav på 8 år har bestemt samme livret som din Julie – med spagetti bolognese som din Julie.. Nogle gange lokker jeg ligefrem med at, du kan sagtens spise retten for den er fundet på fra Ann – Christine ❤️?..
Og så vil jeg spørge, om jeg stadig kan købe din bog igennem dig med en lille signatur.. Om jeg kan betale på mobilpay eller andet..
På forhånd tusind tak. Venlig hilsen Helle
Hej Helle,
Ha ha, hvor er det skønt og godt hvis det kan lokke lidt til at prøve nyt :) Og tusind tak for de meget søde ord, det gør mig så glad og både varmer og inspirere meget!
Du kan sagtens købe min bog hos mig, bare send mig en mail (mail@valdemarsro.dk) så finder vi fint ud af det :)
Rigtig dejlig dag til dig
Kh Ann-Christine
Hej kender du et godt fuldkorns eller groft brød/bolle man kan bage til ?
Jeg bager ofte dette: http://www.valdemarsro.dk/verdens-nemmeste-og-bedste-hjemmebagte-boller/
og kommer indimellem mere groft mel i.
Ellers er der flere gode opskrifter her: http://www.valdemarsro.dk/opskrifter/broed-og-boller/
Tak for mad. Jeg har serveret jordskokkesuppe og rødbedeboller for mand og svigersøn. De var vilde med det. Jeg havde købt frosne torskestykker af 125 gram stykket. De skulle ved 180 grader almindelig ovn have 25 minutter.
Æbleeddike havde jeg ikke, men jeg havde granatæbleeddike og det var så fint.
Rødbedebollerne var ikke langtidshævede, men fine alligevel.
Tusind tak for opskrift og inspiration.
Hvor er det dejligt at høre :)
Uhm! En af de gode ting ved efteråret er simreretter og supper :-) Her har vi en ugentlig suppedag i vinterhalvåret og i går var denne her på menuen. Rigtig lækkert og bestemt ikke sidste gang, at vi laver den :-)
Hvor hyggeligt med ugentlig suppedag og denne er altså også en af mine favoritter :)
Første gang jeg lavede jordskokkesuppe. Denne opskrift er super skøn.
Tak :)
Hej Ann-Christine,
Havde tænkt at jeg vil forsøge mig med denne opskrift imorgen. Jeg er dog lidt i tvivl om torsken – er én torskefilet nok til fire? På billedet (og i to-do beskrivelsen) ser det ud som om der er en hel i én portion, skal der ikke være det?
Kan æbleeddiken erstattes af andet?
Tak for en rigtig flot og inspirerende side!
Mvh Anne Sofie
Hej Anne Sofie,
Uhm, den opskrift er blevet en sand klassisker herhjemme ;) Det kommer meget an på størrelsen af torskefilet. Dem kan køber hos fiskehandleren kan være ret store, så der har jeg taget en hel og delt den – jeg vil beregne omkring 100-150 g pr person.
-og tak for de søde ord om bloggen, det er jeg glad for at du synes
Kh Ann-Christine
Alletiders! Det går jeg efter. Og hvad med æbleeddiken?
Hov det havde jeg overset :) Citronsaft er et glimrende alternativ.
Hej Ann-Christine.
Super dejlig suppe – er fra dags dato blevet min ynglingssuppe :-) super lækkert med syrlige æbler og saltet bacon og lidt fyldig fisk. Nam nam og tak for opskriften.
Fald egentlig først over din side for nogle dage siden – og er blevet helt grebet. Super dejlig side du har:-) …bliv endelig ved.
Kh Mina
Hej Mina,
Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak! Dejligt at du fandt frem til min side
Det er også vores favoritsuppe herhjemme
Kh Ann-Christine
Tak for en vellykket nytårsforret. Godt nytår. Mvh Anne
Hmmmm. Super god og nem suppe. Manden var vild med den. Tak fordi du deler med os. Mvh Mette
Selv tak og tak for tilbagemeldingen :) Vi fik den også selv tidligere på ugen, hele familien er vilde med den herhjemme
Hej Ann-Christine.
Vi har lige lavet din suppe til aften og vil bare lige sige dig at den blev fantastisk god. Overraskende med de æblestykker. Det var et raffineret tvist :-) Tak fordi du delte den.
Hej Marie-Louise,
Det er rigtig dejligt at høre. Det er blevet min personlige favoritsuppe og jeg synes nemlig også selv at æblestykkerne er med til at gøre den til noget helt særligt. Jeg er glad for, at den faldt i jeres smag også :)
Kh Ann-Christine
Hej :-)
Det ser super lækkert ud, lige en ret jeg skal forkæle min vintersyge krop med!
Vil blot spørge om det skulle være noget problem at halvere opskriften?
Ha’ en forsat dejlig uge! :-)
Mvh Eva
Hej Eva,
Den er jeg sikker på, at du bliver rigtig glad for at forkæle dig med :)
Du kan sagtens halvere opskriften, eller alternativt fryde halvdelen ned inden du tilsætter fløden. Så er der nem aftensmad en anden gang
Rigtig god uge til dig og god bedring
Kh Ann-Christine
Kan man mon lave elementerne i forvejen og hvordan ville du så opvarme dem igen? Jeg pønser også på at lave en urteolie til.ville estragon fungere til?
Du kan fint lave suppen inden og varme den op igen inden servering og blende den igen for cremethed. Smag den til igen derefter hvis nødvendigt.
Torsken vil jeg altid lave lige inden servering og det vil være lækkert med estragoneddike til.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej.
Behøver man at skrælle jordskokkerne
Du kan fint nøjes med at skrubbe dem, afhængig af hvor mørk skrællen er bliver suppen blot lidt mørkere i farven
Kh Ann-Christine
mmh, det dufter nærmest gennem skærmen. det kommer fluks på madlisten. tak for brugbar inspiration og dejlige billeder.
Selv tak, Linda – det er dejligt at høre :) Jeg håber virkelig suppen smager dig, for den er strøget direkte ind på pladsen som en af mine topfavoritter
Får en pludselig craving for jordskokke suppe. Tænker at jeg enten må oppe mig kulinarisk eller blive logerende hos dig.:D
Ku´ da være hyggeligt, Maiken :-)
Hvis du skulle få lyst til at give dig i kast med suppen, så er den okay nem at lave – og jeg må virkelig anbefale at prøve den ;)
Hej Ann-Christine :)
Det lyder virkelig lækkert! Hvor mange grader skal torsken bages ved, og har du bare brugt varmluft? :)
Med venlig hilsen
Anne Katrine
Ja, det er også en af de bedste supper jeg har smagt :) Så håber jeg du kan lide den.
Jeg har bagt torsken ved 180 grader i almindelig ovn, omkring 12-15 minutter.
Kh Ann-Christine