Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gron-juice/

Flowerpowerjuice

groen-sund-smoothie

Jeg har to forkølede børn hjemme i dag, og er også selv forkølelsesramt. Jeg overvejer, om jeg mon kan lokke sådan en grøn juice/smoothie vitaminbombe i dem. Men jeg tror ærlig talt, det bliver en umulig opgave ;) Jeg juicede en grøn powerdrik til mig selv i sidste uge, med ingredienser lidt på slump.

Til et glas brugte jeg cirka: 4 bladselleri,  2 håndfulde spinat, 1 ordentlig humpel ingefær, 2 æbler + isterninger og en håndfuld grønkål – som jeg blendede i juicen – så den blev til en lidt fyldigere grøn smoothie

Den smagte …. sundt! Meget sundt. Ikke på den grimme måde, men alligevel ikke sådan en rendyrket nydelse. Til gengæld var det en instant energibooster. Jeg laver en mere til mig selv i dag og så laver jeg en rødbedejuice til krudtuglerne i stedet. Det drikker de nemlig gerne.

17 kommentarer
  • Pernille H skrev:
    4. januar 2014 kl. 08:51

    Vi laver nogen gange en smoothie med 2 bananer, 100 g frossen spinat, 0,5 avocado, 3 dl mælk og lidt lakridspulver herhjemme. Min søn på 1,5 år elsker den :-)
    Tak for en dejlig inspirerende blog!
    Mvh Pernille

    • Ann-Christine skrev:
      4. januar 2014 kl. 11:53

      Selv tak, Pernille. Det er jeg glad for at du synes og Uhm, det lyder også som en rigtig dejlig smoothie!
      Kh Ann-Christine

  • Tine skrev:
    12. juni 2013 kl. 20:26

    Hej,
    Superlækker side du har, tak fordi du deler :)
    Et lille tip til at få ens børn til at kunne li de meget grønne juicer. Et lille skvæt øko koncentreret hyldeblomst. Jeg syntes den lille mængde sukker i bytte mod et glas ex spinat/grønkål/fennikel/selleri/agurk/persille/spidskål juice retfærdiggør det. Selvom jeg ikke syntes det er godt at lyve for ens børn vil jeg i dette tilfælde glad sælge min 8 årige søn en “kiwi/æble” juice. Han beder endda selv om dem..Hilsen Tine

    • Ann-Christine skrev:
      13. juni 2013 kl. 20:01

      Mange tak
      He he, det er smart :D Det lyder lækkert med hyldeblomst i. Herhjemme kalder vi nogle gange de grønne for troldedrik – det hitter også ;) Det svinger lidt om de vil drikke dem, nogle gange vil de og andre gange vil de ikke. Måske skal jeg lige prøve med hyldeblomstsaften
      Kh AC

  • Mia skrev:
    12. maj 2013 kl. 21:39

    Hej Ann-Christine :)

    Først, tusind tak for en utrolig inspirerende blog med dejlige billede og opskrifter! Og så følger jeg dog også med stort smil på InstaGram ;) Det er en fornøjelse.

    Jeg vil lige hører… Når du laver juice og smoothies, bruger du så blender eller juicepresser?? Og hvilke mærke model kan du anbefale?? Du virker til at have styr på hvad der fungerer :)

    Mange hilsner fra
    Mia

    • Ann-Christine skrev:
      12. maj 2013 kl. 22:04

      Hej Mia,
      Tusind tak for de søde, søde ord. Det gør mig rigtig glad :)
      Jeg bruger oftest en blender, da jeg ikke selv har en juicer (endnu) jeg lånte min søsters Philips juicer i en periode og den fungerede fint. Jeg overvejer kraftigt at købe enten den eller en slowjuicer. Slowjuicere er noget dyrere og jeg er ærlig talt ikke sikker på, at de er merprisen værd til vores behov.
      Af blendere har jeg en Bamix stavblender, det er næsten mit allerkæreste køkkenredskab og den er totalt uundværlig og kan varmt anbefales :) Min er nu 5 år gammel og klarer stadig alt fra isterninger til dadelkugler uden at brænde sammen, samt laver de lækreste cremede smoothier ;)
      Kh Ann-Christine

  • Angelika skrev:
    19. januar 2013 kl. 19:56

    Siden november er jeg den glade ejer af en Philipps og jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg investerede i den. Vi bruger den 3-4 gange om ugen og favoritten er rødbede med gulerod, æble og lidt ingefær. Vi har fundet ud af at blomkål og brokkoli smager godt nok også efter en nat i køleskabet – hvis man kan abstrahere fra at det lugter af gylle ;-)
    Hvis man drikker juicen med det samme er blomkålens stilk perfekt sammen med gulerod og æble og juicen smager ikke spor af kål.

    mange hilsner
    Angelika

    • 21. januar 2013 kl. 11:49

      Jeg har slet ikke prøvet med blomkål endnu, det må testes :)

  • pernille skrev:
    18. januar 2013 kl. 14:13

    Tak jeg melder tilbage hvis det lykkes mig at støve noget om, men det er bare smukt på sin helt egen rustikke og enkle måde. God weekend. Pernille

  • pernille skrev:
    15. januar 2013 kl. 10:42

    Et hurtigt spørgsmål til dit anretter brædt. Ved du hvilken type træ det er og hvor har du skaffet dig det ? kan se det revner – egentlig er det flot og meget rustikt smukt at det revner, men tror du det revner så meget, at det deler sig helt ? er det behandlet med noget ? har jagtet sådan en skive i nogen tid, men er ikke i nærheden af et savværk, som jeg nok egentlig er nået frem til, må være svaret på hvor det skaffes. Kh Pernille

    • 15. januar 2013 kl. 11:19

      Hej Pernille,
      Det er en træstub, som jeg har fået af mine forældre. Den er ca 40 cm høj. Jeg ved at det er fra et løvtræ, men ved ikke hvilket. Jeg tror ikke det deler sig helt, men måske over tid. Det er ubehandlet.
      Jeg tror også at et savværk eller måske en skovhugger. Prøv også at søge på lokale steder som sælger brænde – måske kan du købe en stub som ikke er hugget ud endnu
      Kh ACnn-Christine

  • Mor skrev:
    14. januar 2013 kl. 17:57

    Ihhh! den er godt nok flot grøn den drik :-) Med de ingredienser bliver du snart frisk igen!
    God bedring til jer! Det lyder også dejligt sundt med rødbedesaften..

    • 14. januar 2013 kl. 18:57

      Tak <3 Det smager så dejligt, prøv det ;-)

  • 14. januar 2013 kl. 17:34

    Ren POWER! Den ser i den grad sund ud og hvis det er det der skal til for at blive en forkølelse kvit så går det sikkert ok :-)

    Kh. Anne-Mette

    • 14. januar 2013 kl. 18:57

      Ja, noget må der gøres ;-)
      Kh AC

  • 14. januar 2013 kl. 13:24

    Uh, den ser godt nok sund ud! Jeg har stadig ikke fået investeret i en juicer – hvilken bruger du?

    • 14. januar 2013 kl. 18:50

      Jeg har lånt min søsters, som er en Phillips. Jeg tror, at vi køber en magen til, snart :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.