Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/granataeblesirup/ Sirup

Granatæblesirup

Granatæblesirup er super nemt at lave selv!

Jeg har et varmt forhold til de søde og syrlige granatæblekerner og nyder dem i salater, på morgenmadspandekager og vafler. Jeg spiser ofte granatæblekerner på min yoghurt her i vinterhalvåret og eftersom jeg er ret vild med hjemmelavet sirup, så bestemte jeg mig for at granatæblesirup med et lille strejf af lakrids fra stjerneanis – det måtte testes.

Granatæblesirup
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M1
Ingredienser
  • 2 granatæble
  • 90 g sukker
  • 1 spsk honning, eller glukosesirup
  • 3 stjerneanis
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bank granatæblerne mod bordpladen, så kernerne løsnes.

Skær granatæblerne over og tag kerner og saft ud i en gryde. Fjern de hvide hinder.

Kom et par stjerne anis ved og 1 dl sukker, samt honning eller glykosesirup.

Kog op og lad det koge i 15-25 minutter – tjek konsistensen et par gange, når det er klart så sies siruppen i et rent glas eller en flaske.