Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokospandekager-med-blaabaer/ Brunch Morgenmad, Pandekager, Snacks

Kokospandekager med blåbær

Mine lækre kokospandekager med blåbær er vores favorit denne sommer, til morgenmad og brunch, men også som en lækker snack i løbet af dagen. Blåbær og kokos smager rigtig godt sammen, og her laver jeg de lækre kokospandekager med saftbomber af søde blåbær i dejen. Serveret med kokosmel, ahornsirup og friske blåbær … åh, men jeg siger jer, det er så lækkert!

Vi er så heldige at have blåbærbuske i haven og nyder at kunne snacke blåbær på livet løs, friskhøstet hver dag. Det er en dejlig luksus, at kunne høste så lækre råvarer i egen have.

Kokospandekager med blåbær
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M2
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 3 æg
  • 50 g kokosmel
  • 30 g mandelmel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g blåbær
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør, til stegning
  • Til servering
  • 30 g kokosmel
  • 50 g blåbær
  • 2 tsk ahornsirup
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mos bananerne til bananmos med en gaffel og pisk bananmosen sammen med æg. Vend kokosmel, mandelmel, vaniljesukker og bagepulver godt sammen og vend det i bananmosen med æg.

Varm en pande op til middelhøj varme og kom en klat smør på. Lad smørret bruse af og kom pandekagedejen på panden i klatter med en spiseske. Steg først bananpandekagerne 2-3 minutter på den ene side og vend dem når de er gyldne og steg videre på den anden side.

Servering
Server kokospandekagerne på tallerkener med et drys kokosmel, et dryp ahornsirup og lidt friske blåbær.