Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/16-skoenne-opskrifter-paa-mad-til-fryseren/

16 frysevenlige opskrifter og skønne opskrifter på mad til fryseren

kylling-i-karry-opskrift

Jeg tror at en del af os godt kender til det med, at hverdagen indimellem godt kan være en smule overvældende og indimellem lidt tidsknap?

Selv om jeg helt grundlæggende holder rigtig meget af hverdagslivet, så kan det indimellem godt gå lidt stærkt med arbejdsliv, studieliv, fritidsaktiviteter, familieliv og alt det praktiske som at få købt nye gummistøvler til børnene, huske at læse skoleintra, handle, lave aftensmad og alt det der. Jeg tror næsten, at hverdagsmadlavningen indimellem kan tage fusen på os, uanset om man er studerende og skal lave mad til sig selv eller om man har en større familie at kokkere til.

Vi har efterhånden fået en rigtig god rytme med hjemmelavede færdigretter i fryseren og det hjælper altså meget at aftensmaden indimellem er lige til at varme. Det redder os på de dage, fx i går, hvor der både var ridning, fodbold, træning og Martin var sent hjemme fra arbejde.

Vores fryser er en ikke særlig stor skabsfryser med 3 skuffer, men vi fylder den også kun med hjemmelavet mad, frosne øko bær, hjemmelavet is og godt kød, som vi handler større ind af nogle gange om året.

Her får I mere end 16 skønne frysevenlige opskrifter og mine bedste tips til at fryse mad ned får I her:

  • Jeg kommer alt i fryseposer, som jeg prøver at fryse ned så flade og med så lidt luft i som muligt. Det er nemt at stable og bruger mindre plads + det tøer hurtigere op.
  • Tø så vidt muligt altid langsomt op i køleskabet. Det gælder både frosset kød og færdiglavet mad.
  • Varm den optøede ret langsomt op i en gryde med låg, og lad det kogesimre under omrøring et minuts tid inden servering eller videre tilberedning.
  • Holdbarheden på det meste ligger omkring 3 måneder for færdiglavet mad. For at gøre det nemt, prøver jeg at bruge alt vi fryser inden for 3 måneder – så gemmer jeg ikke for længe og glemmer noget godt i fryseren.

Her kommer mine favoritter til fryseren: 

Øverst er et billede af Kylling i karry, som er så lækkert og det kan fint fryses ned. Toppes med hvad man nu har, rosiner, kokosmel, bananskiver, krydderurter, æbletern og så er det dejligt med ris eller finthakket blomkål til.

dahl-opskrift

Dahl er en krydret linsesuppe, som overrasker alle der ikke har prøvet den før. Den ser nemlig ikke ud af ret meget, men den smager bare vildt godt! Og så er den budgetvenlig. Frys den ned i portioner og lad den tø op på køl, om aftenen lunes den i en gryde under låg, til den når kogepunktet. Server med drænet yoghurt, skyr eller lign.

tikka-chicken-masala1

Blandt mine indiske favoritter er Tikka Chicken Masala, indisk curry og butterchicken – det er SÅ god mad! Jeg vil sagtens mene at alle tre lækkerier kan fryses ned, bare tø dem langsomt op på køl og lun dem langsomt i en gryde. Når retten er lunet godt igennem, så rør rundt mens det lige får lov at kogesimre et minuts tid.

falafler-opskrift-hjemmelavet

Falafel fest – disse falafler er fabelagtig gode og de egner sig fint til frost. Jeg laver altid mange, og vi spiser også altid mange, mine børn elsker at snacke dem og dyppe dem i citronsaft eller creme fraiche med citron salt og krydderurter  – men når der er til overs, så fryser jeg dem ned. De er også gode i madpakkerne.

frikadeller_opskrift

Har I mon prøvet disse frikadeller? Det er min yndlingsfrikadelleopskrift og når vi laver dem, så laver jeg altid ekstra, som ryger på køl med det samme og derefter fryses ned til en anden gang aftensmad.

chili-con-carne_opskrift1

Chili Con Carne er toplækkert året rundt og vi elsker denne opskrift. Det er hyggemad og det kan fryses ned til hurtig mad. Det kan fryses både med og uden bønner – men som i andre retter, så lad det gerne tø langsomt op og varm det langsomt igennem, så holder bønnerne fint formen og retten.

svenske-kottbullar-med-sauce

Svenske Köttbullar – kan fryses i små portioner. Vi spiser ikke meget kød af gangen, men det er ofte lige så nemt at lave dobbeltportioner og så ryger resten i fryseren til en nem aftensmad en anden dag.

bonnedeller

Krydrede bønnedeller kan fryses ned som de er. Tø dem op i køleskabet i løbet af dagen og lun dem i ovnen. Smager virkelig godt i pitabrød, til salat og humus, eller som ‘bøffen’ i en burger.

burgerboller

Hjemmelavede burgere er jo et evigt hit og at have egne burgerboller i fryseren, er så dejligt og så kan man få lækre burgere hurtigere end at hente dem færdiglavet på et take out sted. Faktisk så kan man jo også snildt fryse bøffer ned, Rør noget godt oksekød med salt, peber, et æg, lidt krydderier måske, form dem og frys dem med mellemlægningspapir imellem. De tøer hurtigt op, helst på køl, men i en snæver vending, så er køkkenbordet også fint.

boller-i-karry-opskrift

Boller i Karry er skøn, familievenlig og bare godt. Brug endelig en god karry med knald på smagen, det kan gøre en stor forskel. Karry er et blandingsprodukt af flere krydderier og der er kæmpe forskel på smagen, som gør hele forskellen i denne ret. – og så kan boller i karry nemt fryses ned.

lasagne3

Lasagne på frys er det store hit hos os. Jeg fryser den færdige kødsauce og ikke den samlede lasagne – den sauce bruger vi primært til lasagne, men indimellem også til pasta eller på en hjemmelavet pizzabund.

kyllingesuppe

Kyllingesuppe af hjemmelavet fond – kylling er ikke en billig spise, hvis man vælger en god økologisk kylling. Men tilgengæld så er der stor glæde ved at bruge hele dyret og der er god kød til mange dage. Jeg koger fond på skroget og der bliver til en god suppe til hele familien. Fonden kan fint fryses ned, og så er der nem suppe.

baked-beans-opskrift

Baked Beans er jo nok mest kendt som en brunch ret, men den er altså også god til aftensmad. Og så er retten oplagt at fryse ned i portioner. Baked beans mætter voldsomt meget, så en lille portion gør det godt – og så en stor salat til, fx et fintstrimlet kålhoved med nødder, kerner, lidt frugt, æbleeddike og olie.

gullash-suppe_opskrift

Gullash suppe er et rigtigt efterårs og vinterhit. Ved en god slagter eller gårdbutik kan man få nogle af de gode stykker kød som er billige og bliver super møre og skønne til simresupper. Jeg plejer at have den store suppegryde fremme her og så fryser jeg ned i familieportioner til hverdagene.

pizza-chorizo

Minipizzaer er skønne at have i fryseren, klar til bare at blive varmet i ovnen. Vi bruger dem også til madpakke, hvor jeg dog er begyndt at lave dem frisk om morgenen af en koldhævet dej (det er hurtigere end det lyder) Der er forskellige opskrifter på minipizzaer her, her og her, men fyldet kan varieres uendeligt og desuden så kan man jo rent faktisk også fryse færdig pizzadej. Lav små kugler, som passer til én pizza og frys dem ned – lad dem tø langsomt op i en skål på køl i løbet af dagen og om aftenen er der nemme pizzaer, uden at man skal have fat i dejskålen.

gul-curry-pasta-opskrift

Massamum Curry – opskrift her kan fryses ned i isterningbakker – så kan man lave en nem omgang af denne massamam, bare med lidt kartofler, rodfrugter, kokosmælk og nødder på toppen. Grundopskriften på Curry er også virkelig god i en lynhurtig wokret, kom en spsk (eller en frossen curryisterning) med nudler, grønt og evt kød.

Og så får I også lige et par søde tips 

kanelsnegle2-1

Kanelsnegle er så dejlig en weekendmorgen og denne opskrift på kanelsnegle er så god, men det er jo ikke altid man har gæster eller får spist mange. Frys dem ned ubagte, tag de kanelsnegle op du skal bruge om aftenen, lad dem tø op i køleskabet og sæt dem på en bageplade om morgenen – bag som skrevet i opskriften.

marshmallow-cookies

Jeg laver indimellem en dobbelt portion af enten disse cookies med marshmallows eller disse cookies med nødder og chokolade. Begge dele fryser jeg ned i kugler, som er lige til at sætte på en bageplade og bage i ovnen, når vi får gæster. Jeg har ladet mig fortælle at rigtig mange bruger dette tip i den første del af barslen, når der så senere kommer barselsgæster og mødregrupper, så er det så nemt lige at have friskbagte kager på bordet.

51 kommentarer
  • Hanne Falberg skrev:
    18. august 2021 kl. 06:32

    Elsker dine opskrifter. Bruger dem ofte. Har 2 af dine bøger, aftensmad og grøn aftensmad. De er mega gode.

    • Ann-Christine skrev:
      18. august 2021 kl. 11:11

      Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for :)
      Kh Ann-Christine

  • Lise Lotte Iversen skrev:
    16. maj 2021 kl. 11:11

    Hej :-) Tusind tak for god inspiration til fryseretter. Jeg har nemlig lovet min datter og svigersøn at fylde deres fryser op med forskellige retter, da de snart skal have en lille, og så er det sikkert dejligt ikke at skulle tænke så meget på aftensmaden, udover selvfølgelig grønt tilbehør.
    God søndag.
    KH Lotte

    • Ann-Christine skrev:
      18. maj 2021 kl. 10:23

      Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen, det er dejligt du kan bruge det og hvor spændende med en lille ny i familien ♡
      Kh Ann-Christine

  • Julie skrev:
    9. februar 2021 kl. 22:49

    Ved du, om man kan fryse pasta/ris ned, eller om det kun er selve sovsen, man kan fryse fx i en pastaret?

  • Ane Bøiehøj skrev:
    13. august 2019 kl. 13:39

    Hej, hvordan ville du fryse lasagne ned?
    Mvh Ane

    • Ann-Christine skrev:
      14. august 2019 kl. 08:21

      Allerhelst som beskrevet, fryser jeg kun lasagnesaucen, for når den tøes op igen og samles så er resultatet helt som frisklavet.
      Men når det er sagt, så kan man fint fryse en samlet ubagt lasagne i et ovn- og frysefast fad. Tø den op og bage den i ovnen.
      Eller varme en færdigbagt lasagne der har været frosset ned.
      Kh AC

      • Ane skrev:
        14. august 2019 kl. 13:34

        Hej, Tak for svar :) Et fad fylder for meget i fryseren, jeg tror mere, at jeg leder efter foliebakker. Mvh Ane

  • conny skrev:
    7. august 2019 kl. 20:53

    kan jeg fryse grøntsagsterrin ned ?

  • Kaj skrev:
    28. februar 2019 kl. 12:07

    Hej

    Med hensyn til frysning af mad, kan jeg oplyse, at jeg fryser ALT – selv
    persillesovs,
    Har aldrig haft problemer.
    Jeg køber ofte fersk røget laks på tilbud – kommer de i små frysebokse – kommer dem i fryseren og tager dem op, når jeg vil
    have en laksemad.
    Har også prøvet det overfor gæster – holdt det ikke hemmeligt,
    sagde det havde været frosset. Det blev de overrasket over.
    Er I stadig i tvivl – så prøv at komme lidt i en frostæske/pose.
    Hilsen
    Kaj
    “Ham der ikke er bange for at prøve”.

  • Karin skrev:
    28. april 2017 kl. 08:04

    Hej Ann-Christine
    Sikke en skøn liste :-) Jeg har lige et spørgsmål har du prøvet at fryse kartoffelmos ned? Tænker at til en del af retterne kunne det være relevant og så ville det jo være dejligt at have i fryseren
    Mvh Karin

    • Ann-Christine skrev:
      28. april 2017 kl. 20:58

      Det har jeg ikke prøvet … ved ikke hvordan det vil lykkedes, men det er da forsøget værd :)

  • Natasha skrev:
    8. marts 2017 kl. 20:08

    Kan man godt bage cookies’ne og putte dem i fryseren uden at det ødelægger dem? Hvordan bliver de bedst i såfald? I køleskabet når de skal tø?

    • Ann-Christine skrev:
      9. marts 2017 kl. 10:09

      Jeg kommer dem i fryseren ubagte, som runde dej kugler – lige til at tø op og bage.
      Det fungere allerbedst.
      Har ikke prøvet at bage de færdigbagte cookies :)

  • Katrine skrev:
    14. november 2016 kl. 17:10

    Venter vores tredje barn 27/12. De to store er hhv 2 & 4 år. Så jeg er netop gået i gang med så småt at fylde fryseren og den her side er et hit. Min 4-årlige skamroste boller i karry :-)

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2016 kl. 21:43

      Ej, hvor er det dejligt at høre :)
      -og sikke skønt med et julebarn, rigtig god fornøjelse med alle forberedelserne og rigtig god barsel til dig:)
      Kh AC

  • Louise Sofie Jensen skrev:
    1. september 2016 kl. 11:11

    Skønt indlæg, som jeg har kigget på MANGE gange efterhånden! Min kæreste og jeg er begge studerende og med et hhv. jounalist- og medicinstudie at passe er det sjældent, at vi lige har tid til at stå og kokkerere det helt store. Så at kunne hive en lækker ret op af fryseren et par gange om ugen er altså bare lykken, og min kærestes nye livret er faktisk blevet tikka chicken masala :) Så tak for inspirationen!
    Kh Louise

    • Ann-Christine skrev:
      2. september 2016 kl. 10:38

      Ej, hvor skønt! Det er også lidt en hverdagsredning herhjemme :)
      Så skønt at I kan bruge indlægget :)
      Kh AC

  • Rikke skrev:
    28. august 2016 kl. 22:29

    Tusind tak for fantastisk inspiration og skønne opskrifter! Min kæreste og jeg skal have en lille dreng her til september, så det er dejligt med inspiration til, hvad vi kan fylde fryseren med :-) Jeg har allerede tre af dine retter i fryseren!
    Jeg har lige et spørgsmål vedr. dit tip om at fryse færdig pizzadej ned. Jeg er usikker på, om det mon vil være bedst at fryse dejen ned, inden den har hævet – eller om man bør lade dejen hæve de 45 minutter, inden den fryses ned?
    På forhånd tak :-)

    • Ann-Christine skrev:
      31. august 2016 kl. 09:26

      Hej RIkke,
      Hvor dejligt! Og rigtig god ide at fylde fryseren med gode retter nu, mens der er ekstra god tid :)
      Dej skal fryses ned inden det hæver – det er et trick du kan bruge både ved pizzadej, kanelsnegle og lign – så smart!
      SÅ tager du blot den frosne dej op af fryseren, lader den tø op på køl og derefter hæve som alm på køkkenbordet.
      Rigtig dejlig september måned til dig – så spændende ♡
      Kh AC

      • Rikke skrev:
        9. september 2016 kl. 18:19

        Hej AC,
        Det lyder vildt smart – og dejligt nemt! Jeg må hellere i gang med at lave lidt pizzadej her i weekenden :)
        Tusind tak for svaret og endnu engang tak for alle de gode opskrifter!
        Kh Rikke

  • Lisbeth skrev:
    18. oktober 2015 kl. 15:24

    Hej Ann-Christine.
    Måske et tosset spørgsmål, men hvor kommer du maden i frysepose? Mens det er varmt eller køler du det ned først?
    Jeg tænker umiddelbart varmt pga bakterier, men så igen frysepose og varmt mad???,
    Kh Lisbeth

    • Ann-Christine skrev:
      19. oktober 2015 kl. 10:43

      Hej Lisbeth,
      Det vi skal spise til middagen serveres i skåle og resten bliver sat direkte i køleskabet i gryden, når det er kølet af så kommer jeg det i fryseposer i de portioner vi skal bruge og derefter på frost.
      Kh AC

  • Randi Pedersen skrev:
    5. oktober 2015 kl. 14:07

    Hvor er det nogle gode billeder !! Man får vildt lyst til at spise alt den dejlige mad. Jeg skal klart prøve nogle af dine gode opskrifter. Tak for dejlig inspiation og kig ind i din hverdag.
    Knus Randi

    • Ann-Christine skrev:
      6. oktober 2015 kl. 23:00

      Tusind tak, Randi – og det er rigtig dejligt at høre at det kan friste :)

  • Sarah Jensen skrev:
    6. september 2015 kl. 11:48

    Tak for dine altid fantastiske indlæg. Det er skønt at man altid kan få gode ideer på din blok. Jeg står og skal holde brunch for 20 mennesker i næste weekend, og vil gerne forberede lidt på forhånd. Jeg kan se at du skriver at det er muligt at fryse kanelsnegle ned, så det skal jeg helt sikkert. Er det sådan at du har prøvet at fryse dadelkugler og kokostoppe ned? Vi har et par stykker med mælkeallergi, så jeg elsker at der er så mange at dine opskrifter som jeg kan bruge når de kommer på besøg, og lige de to er altid et hit! :)

    • Ann-Christine skrev:
      7. september 2015 kl. 11:47

      Hej Sarah,
      Hvor dejligt at høre :)
      Dadelkuglerne kan sagtens holde sig i køleskabet en uges tid, jeg har ikke prøvet at fryse dem, men det tror jeg sagtens du kan.
      Kokostoppene, tjaa – måske de kan. Du tænker på inden de er bagt? Det tror jeg faktisk godt de kan. Lad mig endelig høre hvordan det går :)
      Kh AC

      • Sarah Jensen skrev:
        15. september 2015 kl. 21:46

        Hej igen,
        Mange tak for dit svar :) – Jeg lavede dadelkuglerne et par dage før og de blev super. Kokostoppene bagde jeg færdig og frøs ned og kom så først chokolade på da de var tøet op igen, det fungerede rigtig fint – Fik dog ganget din kanelsnegle opskrift lidt for mange gange, så fik bagt 75 stk. men til stor begejstring for alle :) Mange tak.

        • Ann-Christine skrev:
          16. september 2015 kl. 20:45

          Hvor dejligt! Skønt at høre at det gik godt – og jeg håber alle kanelsneglene blev spist :) – eller frosset ned ;)

  • Bondekonen skrev:
    27. august 2015 kl. 13:36

    Hej.
    Tak for inspiration!
    Angående burger-bøfferne har vi fin erfaring med at smide dem direkte på panden. De skal bare være flade nok. SÅ kan man tale fast food, når bollerne i mellemtiden lunes i (micro)ovenen og man gør grøntsagerne klar :)

  • Nicoline skrev:
    26. august 2015 kl. 14:46

    Mht. Kartoflerne skal de ligge i vand i køleskabet. Så bliver de ikke brune. Jeg venter også med at skære dem i stykker til de skal koges. De kan godt holde 3-4 dage på køl. Hvis du skræller om morgenen kan de sagtens stå på køkkenborderet til om aftenen.

  • Nicoline skrev:
    25. august 2015 kl. 21:38

    Fantastisk med inspiration til fryseren. Laver ofte dobbelt portion af fryseegnede retter på dage med god til til dage hvor tiden er knap.
    Til din fine liste med dejlig inspiration kan tilføjes
    -Tomatsuppe og flutes
    -Tærte med porrer og bacon (beges færdig før den fryses og varmes langsomt på 150grader i ovnen. Spis skinkestang eller Snitzler og grøn salat til
    -pandekager til fredags hyggen
    Desuden forbereder jeg tit ugens mad i weekenden. Skræller kartofler, ordner grøntsager, skræller gulerødder, laver tærtedej ( kan opbevares både på køl og frost), laver pizza/bolle dej ol.
    -ja og så laver jeg risengrød i sengen ;-) om morgenen koges mælk og ris op, herefter pakkes gryden i aviser og dyner og “koger” i sengen mens man er på arbejde. Når man kommer hjem er der mad på 10 min. Grødes skal lige op og koge og smages til med salt. Så er der mad.
    håber det kan bruges.
    Nicoline

    • Ann-Christine skrev:
      26. august 2015 kl. 10:24

      Skønne tips! :) – vi gør også meget brug af det skønne risengrødstips. Min datter elsker risengrød, så den er fast på programmet ugentligt i november/december :)
      Kh AC

    • Helle skrev:
      26. august 2015 kl. 01:20

      Fint tip med at ordne grøntsager i weekenden, Nicoline. Jeg ender dog med misfarvede kartofler, hvis jeg skræller dem dagen i forvejen… Har du en måde at undgå det på?
      Helle

  • Runa skrev:
    25. august 2015 kl. 20:11

    En dejlig post. Vi er også en travl børnefamilie, og derfor er det rart med inspiration til fryseren, så vi ikke ender med at ringe til pizzamanden, når det brænder på derhjemme :)

    Mvh Runa

    • Ann-Christine skrev:
      26. august 2015 kl. 10:19

      Lige præcis, og det er nemlig dejligt med gode sager i fryseren :)
      Dejligt at inspirationen kan bruges
      Kh AC

  • Rikke skrev:
    25. august 2015 kl. 16:09

    Dejligt, inspirerende indlæg (som altid får jeg lyst til at tilføje). Jeg sværger også til at lave ekstra portioner og fryse dem ned til de dage, hvor det skal gå lidt ekstra hurtigt. Desværre bliver det ofte de samme ting, der ryger i fryseren (boller i karry, tikka masala, lasagne, pizza osv.) derfor er din oversigt så skøn. Der er flere ting jeg med sikkerhed skal have tilføjet mit repertoire.

    • Ann-Christine skrev:
      26. august 2015 kl. 10:16

      Tusind tak, Rikke :) Det er altså bare guld med gode sager i fryseren, og skønt at der var ny inspiration til listen :)

  • Sine Løkke skrev:
    25. august 2015 kl. 15:50

    Altså…sikke et fantastisk indlæg. Jeg er gået lidt kold i madplanlægningen for tiden og dit indlæg fik lige givet mig fornyet energi på den konto. Dejligt med lidt god inspiration…
    Og tror jeg vil lave skumfiduscookies lige med det samme…de egner sig vist perfekt til en regnvejrseftermiddag som denne☺

    • Ann-Christine skrev:
      26. august 2015 kl. 10:14

      Jubiii, dejligt at det kan bruges :) Og jeg synes helt bestemt at cookies er et godt sted at starte listen! Vi bagte også regnvejrskage i går ;)
      Kh AC

  • Bettina skrev:
    25. august 2015 kl. 15:23

    Hejsa
    Dejligt indslag, og lidt sjovt for jeg har lige handlet ind til en stor portion mørbradgryde som skal laves i dag til blandt andet at fryseren :-)
    Jeg prøver også at lave store portioner så der er rester til sene arbejdsdage, så dejligt med lidt nye forslag tak for dem.
    Og tak for en blog med stor variation, så der også er noget til os der ikke har små børn længere.
    Hilsen Bettina

    • Ann-Christine skrev:
      26. august 2015 kl. 10:13

      Uhm, hvor dejligt! Det er altså guld at have i fryseren :)
      og tusind tak for de søde ord, det er dejligt at vi kan samles herinde – også selv om vi er forskellige steder i livet :)
      Kh AC

  • Stephanie skrev:
    25. august 2015 kl. 12:23

    Hej Ann-Christine :)
    Nu har jeg fulgt med på din blog i noget tid og jeg er kæmpe fan af dine opskrifter, både til bagværk, aftensmad og alt det gode du laver med bær! Der er altid god inspiration at hente her hos dig!
    Og den her liste med fryse-egnede retter kommer på det perfekte tidspunkt. Jeg er fornylig gået på barsel og afventer i spænding nu vores første barns ankomst om lidt over en uge og hvad er så bedre end at forberede en masse lækkert til fryseren :)
    Det bliver vi glade for senere! Så tusinde tak for alle de gode ideer!

    Hilsen Stephanie

    • Ann-Christine skrev:
      25. august 2015 kl. 13:27

      Hej Stephanie
      Åh hvor skønt! Det er da bare den allerbedste tid, både lige nu med forventninger og forberedelser og den tid der kommer med en lille ny – og ja, så bliver man virkelig glad for mad i fryseren :)
      Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg bare så glad for at høre :)
      Kh AC

  • Signe skrev:
    25. august 2015 kl. 11:16

    Hej Ann-Christine,

    Tak for en skøn blog som altid er mit to go sted når jeg mangler en opskrift. Her ved man altid med sikkerhed at opskriften spiller :)
    Derfor er jeg også nysgerrig på at høre om du har en opskrift på kagemand? Jeg står og skal lave kager til fødselsdag, og overvejer meget pandekagelagkagen, men kunne også godt tænke mig at lære at lave en rigtig god kagemand. Laver du nogensinde sådan noget?

    Signe

    • Ann-Christine skrev:
      25. august 2015 kl. 13:25

      Hej Signe,
      Tusind tak, hvor er det dejligt at høre :)
      Mht kagemand, så har Johan og Julie rent faktisk lokket mig til at bage kagemand, med slik og godter til på fredag. Kan en opskrift vente til næste uge? ALternativt så har jeg en mega lækker brunsviger i min bog, som sagtens kan trylles om til kagemand
      Kh AC

      • Anne-Marie skrev:
        25. august 2015 kl. 13:39

        Et lille fif til en nem kagemand eller kone, hvis man alligevel også bager boller. Lav dobbeltportion brug halvdelen til kanelsnegle, som sættes sammen til den form man ønsker. Til hovedet kan man bruge to snegle og rulle nr. 2 snegl rundt om den første. Kagemanden er let at dele ud.

        Kh.
        Anne-Marie

  • Marlene Hørberg Lyster skrev:
    25. august 2015 kl. 09:31

    Hej Ann-Christine

    Helt fantastisk indlæg, som var lige det jeg manglede for at komme i gang med at lave masser af skønne retter til fryseren. Vi er også en travl familie, som sætter pris på god aftensmad. Men tiden er ofte knap og så er det en super ide med lækker mad i fryseren. Jeg manglede blot inspirationen til, hvilke retter jeg skulle lave udover de klassiske pasta bolognese mv.
    Din blog er super inspiration for mig og jeg nyder at lave mad efter dine opskrifter. Så tusind tak – og rigtig god dag.

    Mange hilsner
    Marlene

    • Ann-Christine skrev:
      25. august 2015 kl. 13:21

      Hej Marlene,
      Hvor er det dejligt at høre. Jeg er glad for at jeg kunne inspirere lidt til flere nemme hverdage, jeg synes selv det er ren luksus at tage et lækkert hjemmelavet måltid op af fryseren, når vi har en travl dag foran os :)
      Tusind tak for din søde hilsen
      Kh Ann-Christine

  • Mette skrev:
    25. august 2015 kl. 08:16

    Fantastisk indlæg – der er helt sikkert nogle retter, jeg skal have lavet til fryseren :-)

    Har fulgt din blog i et års tid efterhånden og nyder at få lov til at læse med. Specielt jeres rejse gennem Asien var inspirerende og sjov at følge. Er selv vild med at rejse og det er næsten som at være af sted selv, når man får lov at følge med på sidelinjen – så tak for det :-)

    • Ann-Christine skrev:
      25. august 2015 kl. 13:20

      Åh hvor er det dejligt at høre – og jeg prøver virkelig at tøjle min udlængsel i øjeblikket. Savner ærlig talt lidt vores rejse indimellem :) Det var virkelig fantastisk
      Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.